EN MÅNAD TILL LUCIA

onsdag, november 13, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Vår lilla loppa förra året som kortklippt Lucia. Ja inte för att det spelar roll såklart men jag minns det som lite jobbigt att sätta saxen i hennes långa hår efter ett par månaders tjat om att hon ville klippa sig. Det ville inte mamman.. men hon är lika fin oavsett, bara det att jag var lite ängslig över att hon skulle ångra sig och det växer liksom inte ut över en natt igen.

Men hon var toknöjd och så fin så i sin page.

Nu har vi bara en dryg månad kvar till årets Luciadag, inte klokt hur fort det går och jag blev så nostalgisk när jag bläddrade bland filmsnuttar i telefonen från barnens Luciafiranden genom åren.

Fick en katalog från Åhlens hem i brevlådan idag och i ett uppslag stod en skock söta ungar i olika Luciautstyrslar (som finns här), tomtar, pepparkakor & Lucia.

Jag har alltid önskat att sonen ska vilja vara stjärngosse, för jag tycker det är så himla gulligt med särken och den där struten. Men nix, bara tomte och pepparkaksgubbe som gällt genom åren.

Inez har varit liten tomtenissa för det mesta men de två senaste åren har hon velat vara tärna och Lucia, och nu har hennes lucialinne blivit för kort. Ska köpa detta på Lindex när jag åker till Amhult imorgon.

I Åhlens-katalogen såg jag några fina Lucia-ljusstakar också, egna varianter av klassikern från Star Trading, lite billigare också.

Ljusstake Star Trading // Ljusstake Åhlens // Ljusstake Åhlens

Åhlens har ju väldigt mycket fint i sitt egna sortiment måste jag säga, och jo de apar efter en del original också, som många varumärken gör nuförtiden. Som nedan tex.

Stjärna Watt&Veke // Stjärna Åhlens

Stjärna Åhlens // Stjärna Star Trading (rea)

Åhlens julshop hittar ni här.

Nu ska jag strax åka och hämta sonen och hans kompis som är och tränar futsal, det är mycket sport i den här familjen nu, och mer lär det bli 😉

Kul såklart, men flängigt, och späckat schema många dagar. Inte lätt att hinna med allt alla gånger, speciellt när man har hund också som kräver ca 10-15 timmar motion per vecka, och desto mer sällskap. Har vi varit borta från henne mycket på dagen kan vi liksom inte lämna henne ensam på kvällen också, så man får dela på sig och pussla med grannar/vänner för att få ihop det utan att man blir ihjälstressad.

Hur har ni det med vardagspusslet?

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.