DRÖMHEM, BLOGGTIPS & ÅRETS JULKALENDER

tisdag, november 12, 2019 0 13

Innehåller annonslänk

För några dagar sedan publicerades ett härligt Hemma hos-reportage hos SVD tillhörande grundarna av livsstils-bageriet Fabrique. Ett helt fantastiskt fint hem i mina ögon, fotat av fantastiska Jesper Florbrant.

Se reportaget och fler bilder här.

Jag följer inte jättemånga bloggar men har några favoriter när det gäller inredning framförallt då jag är en ”home junkie” och älskar att se andras hem, i princip alla stilar.

Wall of Art´s blogg Konstnärligt Hem är en sån favorit.

Någon som längtar lika mycket till årets julkalender som jag? Har ni koll på vad den ska handla om i år? Om inte så kan jag berätta.

Med Pernilla Wahlgren och Per Andersson i huvudrollerna har Freddie Granberg & Thomas Claessont skapat årets julsaga som beskrivs som humoristisk och utspelar sig i den hemliga tomtebyn där Tomtens Verkstad AB ligger vars existens bygger på att folket tror på tomten, något de flesta barn slutat göra.

Det är nu upp till tomten att övertyga barnen om att han faktiskt finns..

Visst låter den lovande! Det tycker jag iallafall, och åh vad jag längtar till att trycka ner mig mellan barnen i soffan och glutta varje dag i december fram till jul. Skulle jag aldrig missa haha.

Nu ska jag strax köra sonen till handbollsträningen så önskar trevlig kväll!

Kram

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.