KANELBULLENS DAG

fredag, oktober 4, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Hej!

Har ni moffat i er ett gäng bullar idag eller?

Chefen bjöd på väldigt smarriga sådana idag och jag klämde i mig den men sen sa magen stopp, mått kasst länge nu och är så trött på det. Men truten njöt iallafall haha.

Frukt/brödkord Alessi // Termos Georg Jensen

Var ju på blomsterkurs ute på Öckerö igår, i en 100 år gammal sjöbod och det var ju bara SÅ himla himla mysigt, roligt och härligt på alla sätt och vis. Mamma och hennes väninna var med och min vän Jennie, tillsammans med ett gäng andra trevliga kvinns.

Och resultatet ser ni ovan! Visst fick jag till en maffig härlig bukett? Vi fick lära oss att bygga ett rede av torkade hundkex, alltså typ ogräs som man gör till en bas att bygga buketten upp buketten i. Se mobilpicset nedan i mitten.

Kvällen startade med att vi blev bjudna på en härlig fisksoppa, färska kräftor, himmelskt brytbröd, äppelmust och eller vin. SÅ gott.

Min barndomskompis och gamla klasskamrat Lisa är en av de två tjejerna som har Blomstra, världens goaste och otroligt duktig florist.

Nu kom precis min lilla tjej hem här efter att ha varit på disco och mannen kör nu istället sonen till discot, olika tider för olika åldrar. Väldigt pepp kids som ni förstår. Man minns ju själv hur himla roligt det var.

Hoppas ni har en mysig kväll och trevlig helg på er, kram.

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.