FYLLT PÅ MED SKÖNHETSPRODUKTER!

söndag, oktober 6, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Hej söndag!

Igår var jag på stan med min vän Annica hela långa dagen och det var hur mysigt som helst att få ta igen lite tid med varann, som tyvärr inte händer alltför ofta. Livet ni vet.

Förutom att fika, snattra, äta god mat och dricka bubbel så fick vi också shoppat lite granna och jag fick fylld på lite av smink och hudvårdsgrejer, som jag vill tipsa om idag.

Jag var först och främst ute efter foundation/concealer-stiftet från Bare Minerals som jag länge velat ha men först vill prova ut den perfekta nyansen på och efter hjälp av sminkexpert på NK föll valet på Ginger no.06 som är något ljusare än min foundation Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream Tan no.07. De här produkterna är mycket fuktgivande och ger fin lyster, foundation är lätt täckande, typ färgad dagkräm som jag älskar och använder varje dag och som jag tar i hela ansiktet. Stiftet är lite mer täckande och det kommer jag använda mer som concealer där jag tar ett drag över näsryggen och jämnar ut, lite på hakan och under ögonen på de mörkare partierna för en piggare look. Helt grym är den och jag ska visa på nån dag.

Jag köpte också en ny bronzer från Bare Minerals, Endless Summer Bronxer Faux Tan i tonen Warmth. Väldigt väldigt fint och jag drar med borsten lite över panna, näsrygg och under kindbenen. Sen tar jag lite rouge mitt på kindbenen, har en från Isadora som heter Perfect Blush 52 Pink Glow som jag gillar.

Sen köpte jag en highlighter igår också, även den från Bare Minerals som jag lägger över rouget, SÅ fint och det heter Endless Glow Highlighter Joy. Ger mycket lyster i fin peach-ton.

Eftersom jag köpte minst två produkter från BM fick jag en gåva på köpet som innehöll Lash Domination mascara, ett flytande läppstift i fantastisk färg som heter Gen Nude ”Everything” (typ som ett täckande gloss) samt en återfuktande allt-i-ett-dagkräm som heter Complexion Rescue Defense.

Så kul att få testa nytt, speciellt när alla grejer är så himla bra!

Just nu har Lyko ta 3 betala för 2 erbjudande på Bare Minerals, här.

Utöver detta fyllde jag på med 2-pack av Baum/kroppslotion från Biotherm som jag numera inte kan leva utan, inte övriga familjen heller för den delen, och den finns i 2-pack till grymt pris även hos Lyko, här. Fick en gåva även när jag köpte dessa, detta ansiktsvatten/make up-remover.

Sist men inte minst köpte jag en ny flaska med bästa nagellack-removern ever, Expert Touch Polish Remover från O.P.I, tar bort lacket väldigt snabbt och bra samt återfuktar nagel och nagelband.

Nä nu måste jag fortsätta städa här innan jag ska iväg på handbollsträning med Inez, grabbarna är iväg nu så det är liksom ingen rast ingen ro ingen vila idag haha. Livet med barn och deras aktiviteter, härligt men fullt upp!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.