ÖNSKELISTA SEPTEMBER

måndag, september 9, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Solglasögon // Bodybutter // Armband // Olaplex 7 // Läppkrita // Tröja // Ribbade leggings & topp // Smartmask Foreo // Fuskpäls

På önskelistan i september står framförallt ny mysdress och sköna krämer. Nu när man börjar sätta på elementen så smått igen och luften inne blir torr så blir min hud likaså, bedrövligt torr under vinterhalvåret. Nyfiken på Estelle & Thild´s nya veganska serie och framförallt ett bodybutter vill jag prova. Bästa som finns att smörja in sig med en ”rik” kräm och ta på sig mys-stasset för en kväll i soffan. Stod och klämde på det rostrosa ribbstickade setet på Gina i fredags och jag ångrar att jag inte köpte det där och då, kändes jätteskönt.

Vad det gäller skönhet och ansiktsvård så är jag väl ingen direkt beautynörd men känslan av en ren och mjuk hud är ju riktigt najs och efter att ha läst en del om Foreo i diverse bloggar och magasin så har jag blivit lite nyfiken på att testa deras Smartmask framförallt, som är en masserande ansiktsmask-apparat, men också rengöringsborsten med 4 olika massagetekniker. Bl.a Michela Forni har ju lovordat dessa mackapärer, som är ganska pricy men som ska ge salongsbehandling hemma. Nån som har provat denna innovativa skönhetsteknik?

Olaplex no7 som släppts nu bara måste jag ha efter allt positivt jag hört om den. Min frisör är helt såld. Lite nytt i sminkväg är alltid kul och jag vill prova Lip Crayon från Idun Minerals, en blandning mellan krämigt läppstif och hållbar läppenna, låter lovande. Fler färger och info här.

Jag har lyckats slarva bort mina favvo-solisar från Komono så nu kikar jag efter nya, har några billiga från H&M och Gina och så men vill ha ett par som sitter riktigt bra på snoken, de i collaget hittade jag hos Thomas Sabo av alla ställen, även armlänken är därifrån. Så snyggt med stela smycken, stilrent.

Nya leotröjor är såklart alltid välkomna i min garderob, tröttnar aldrig på det printet och den ovan hittade jag på NA-KD, vrölsnygg och fuskpälsen hade varit fin till höstens partystass. För jag ränner ju så mycket på fest haha, nä inte alls mycket men några kvällar på stan brukar det bli per säsong.

Status på vår lilla Ebba är att hon verkar må SÅ himla mycket bättre, hon var riktigt pigg igår och var med på långa promenader i skogen men sov som en stock däremellan. Hon går ju ff på smärtstillande och vi måste hålla koll. Bara blötfoder och inga tuggben eller leksaker på ett tag framöver. Till alla stygn släppt och ser fin ut i munnen.

Inez som hade riktigt hög feber hela dagen igår vakande upp piggare idag och har varit hemma med Josef idag innan jag löste av vid 14 då han skulle till jobbet. Hon verkar rätt kry idag då hon satt i sig en 8-bitars sushi haha, favvorätten, och hon följde med till skolan och hämtade Valentin. Frisk luft är skönt.

Nu har vi precis ätit middag och ska sätta på en mysig film och gosa ner oss i soffan jag och Inez i väntan på att Valentin kommer hem från fotbollsträningen. Tänk att jag har en så stor pojk nu att han kan cykla själv till och från träningarna, det blir lättare för varje dag som går nu känns det som. Samtidigt som jag saknar att ha småttingar som klänger på en konstant. Inga små apor längre utan faktiskt ganska självständiga tweenies.

Ha en fin kväll!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.