AUGUSTI WISHLIST

torsdag, augusti 1, 2019 0 4

Innehåller annonslänkar

Scrunchie // Lång skjorta/tunika // Handkräm // Bordslampa // Loungestol // Väska

God morgon augusti!!

Fasen inte klokt vad tiden går, sista sommarmånaden är här, kan ni fatta?! Men hoppas på att även september levererar sommarväder, eller hur! Indiansommar in i oktober t.o.m skulle sitta fint.

Nånstans kanske jag har lite höstlängtan ändå, iom min blick för saker i moccatoner.. Inte så mycket klatchigt neonigt eller pastelligt somrigt utan mer jordigt, beiget och brunt spanar jag på.

Skjortan med ett par ankelhöga boots tänker jag mig, snyggt. Drömmer om de här från Flattered. Med scrunchien från Gina & väskan från Seezona blir det en snygg sensommar-outfit.

Loungestolen från Ellos är en riktigt fining (även den här i ljust trä), två såna önskar jag mig. Jotex har kommit med en massa fint höstnytt också och lampan med rottingskärm är en av dem, himla tjusig tycker jag och matchar fåtöljen fint.

Den lille tuben är en handkräm från Estelle & Thild med doft av ”Fresh Water Lily”. Har alltid en handkräm ståendes på en byrå i hallen, sista jag tar på mig innan jag går ut, har alltid lidit av väldigt torra händer.

NU lyser solen här hörni och jag ska ta med mig Ebba ut på en promenix. Ska iväg till kompisar snart och ikväll blir det Allsång på Seaside ute på Björkö och det ska bli sjukt kul!

Önskar er en toppenstart på nya månaden!

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.