TRENCH-VÄDER

onsdag, juli 31, 2019 0 6

Idag åkte den långa trenchen på minsann, i detta ruskiga kalla väder. Det slog om rejält kan man säga, är väl så det går när man klagar på värmen haha, attans.

Så vad gör man en regnig dag med sommalovsbarn? Hänge på Leos Lekland tydligen, som jag typ hatar btw, men jag har visst lovat en ung dam i familjen att vi skulle dit nästa gång det regnade. Var visserligen för att finta bort tösen när hon tjatade om det sist, och man hade planerat sol resten av sommaren. Hon drog upp rullgardinen imorse och såg att regnet smattra och vips drog hon leklands-kortet!! Fasen också hahaha, men jag hade ju typ lovat så svårt att dra sig ur..

Var helt ok ändå faktiskt, även om det känns som att stå i en vindtrumma i sisådär tre timmar, med skrikande ungar.. Not my cup om man säger så.

Direkt efter leklandet släpptes jag av på jobbet för en mysig men samtidigt tårfylld och väldigt jobbig avskedsmiddag. En kollega som slutar och det kommer bli SÅ tråkigt utan denna sprudlande härliga tjej, kommer sakna jättemycket.

Så nu när jag lipat och haft mig känner jag mig rätt så slut och det ska bli skönt med en kopp te, tända ljus och en mysig film med mannen. Ska bara natta kottarna först.

Hoppas ni haft en fin dag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.