VILKEN DAG!

onsdag, juli 24, 2019 2 7

Innehåller annonslänk

Lilla jag utanför det vackra kallbadhuset i Varberg.

Puh, helt slut efter en lååång men väldigt härlig dag i ett strålande soligt Varberg, och jag säger bara shit vilken lovely sommarstad! Minns liksom inte att jag upplevt det såhär härligt där förut, var visserligen länge sen jag var i just centrala Varberg, förr året var vi och hälsade på vänner som byggt hus lite utanför stan.

Jag har också varit på spahotell här nångång, och givetvis fästningen som liten, men inte varit en heldag och badat just här.

Kommer göra ett längre inlägg imorgon för jag är helt slut nu och ska mysa med mina hjärtan i soffan.

Måste komma med ett parfymtips till också, alltså jag sniffade på en från Emma.S idag och nu är jag helt såld på den (också haha) men den är verkligen en perfekt lätt sommardoft men ändå lite fylligt mysig. Den doftar mysk, päron och liljekonvalj, ja ni fattar ju!! Finns hos Sniph här, mmm så fin doft.

Grymt mycket bättre pris än Agonist som jag sa att jag var nyfiken på. Älskar ju min Bal D´afrique men den kommer jag vara lite sparsam med och vill ha ett vardagsalternativ.

Trevlig kväll!

7
2 Comments
 • Annie
  juli 25, 2019

  Emma S parfym är min favorit sen många år tillbaks. Den doftar så härligt!

  • Catta
   juli 25, 2019

   Jag har helt missat att hon ens gör parfymer haha, men vilken fullträff!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.