HAIR UP!

fredag, mars 29, 2019 1 9

Innehåller annonslänkar

Tröja hm (slutsåld men liknande här )// Tights Stronger

Bra off

Hair up

Sweats on

Ja men huuur gott med helg!

Barnen leker med kompisar, solen skiner & jag har gott bubbel i glaset, mmm så göttigt.

Det första jag gör när jag kommer hem är att kasta av mig jobb-kläderna och hoppa i mys-stasset, som oftast består av träningstights och collagetröja. Det är mina myskläder det, och träningskläder också för den delen, när jag väl tränar..

Tänkt dra igång det lite nu men har så svårt att få tummen ur. Lite lätt jogg och lite yoga efteråt, räcker gott.

Ska unna mig ett par nya löparskor, Ellos har kampanj på sportsortimentet nu (här) så blir förmodligen de här billiga. Och så måste jag tipsa om att Gina har rea på sina träningskläder de gjort i samarbete med Aim´n här, och de här är jag sugen på.

Nu ska jag kalla in mina barn, så trevlig helg på er!

(Imorgon blir det målning i Inez rum så håll utkik framöver om ni gillar barnrumsinspo! Makeover på g)

Kram

9
1 Comment
 • Anna Wahlstam
  mars 30, 2019

  Heeeej sweetie <3

  Bubbel is da thing! Har det med oss upp, vi sitter nu i bilen på väg till Sth för att hälsa på lillebror med fam <3 Längtar så!!!
  Lillprinsen har redan hunnit bli 3 månader <3 (De fick ju barn precis innan nyår)

  Å då har vi samma framför oss <3 Inte alls en lätt grej att gwnomgå… Jag har ju länge vetat att jag inte kan få fler barn, så den tanken har jag landat i, men kan tänka mig att du brottats med de känslorna <3 Sen är det ändå så definitivt när man plockar bort allt…

  Tack för din omtanke hjärtat, du e så godhjärtad <3
  Ta hand om dig och ha en ljuvlig lördag!
  Varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.