DUSKY BLUE HOS INEZ

söndag, mars 31, 2019 2 7

Innehåller annonslänkar

Nöjd tjej med blå väggar! Tyvärr en mindre bra bild men kommer fler när allt är klart, ville bara visa en liten sneak peak och visa hur vi ska inreda sen.

Väggarna har som ni ser blivit blå, i kulör från Jotun som heter Dusky Blue. Jättefin men bilden ger tyvärr inte fullständig rättvisa.

Till det blå kommer det bli smutsrosa/beige inredning och jag tror det blir superfint i kombination.

Hylla // Lampa // Lakan // Matta

Sängkläderna har jag klickat hem från H&M, älskar den blekrosa färgen och like på att de var billiga. Mattan från Soffadirekt är rena drömmen, men så har vi det där med viskos i barnrum då.. får suga på den. Lampan hittade jag på Ellos och visst är den galet fin!! Tyvärr kan inte Inez ha något som hänger ner då det är max 1.90 i takhöjd uppe på hennes lilla vindsrum, hoppas på att hitta en liknande som plafond istället, någon som vet? Lilla marmorhyllan tänker jag hade blivit perfekt som sängbord, otroligt prisvärd hylla från Mio som finns i flera färger, tips!

Har en del kvar att fixa med, bl.a ska jag måla om alla hennes gamla möbler, men det är ju så kul å andra sidan så jag ser fram emot det. Bara tiden som saknas, så blir säkert inte klart förrän om några veckor..

Nu ska jag ut och greja i trädgården i det vackra vädret, får se hur mycket jag orkar, var på middag igår och det blev några glas bubbel så lite betongkeps idag. La mig 00:30 men eftersom vi ställde om till sommartid så blev det en extra timmas förlorad sömn, jäääsp!

Härligt ändå, med sommartid.

Kram på er!

7
2 Comments
 • Kristin
  mars 31, 2019

  Så mysigt place till så go tjej. Watt och veke har fina plafonder, typ Anna heter en modell som är lite så 👌

  • Catta
   april 1, 2019

   Hallå snyggis!
   Tack snälla för tips, ska kolla på dirren 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.