NYTT I SMINKVÄSKAN

torsdag, december 20, 2018 2 5

Innehåller annonslänkar


Läppstift // Dagcreme // Mascara // Concealer


Min sminkväska behövde uppdateras med lite grejer minst sagt, framförallt mascara för det senaste har jag droppat i nån droppe vatten i min gamla för att den ska hålla lite till haha. Nån mer som gör så ibland när man inte får tummen ur att handla ny i tid? Concealer behövde jag också, den har varit slut ett tag och nu med vinterns mörka ringar under mina ögon kände jag att det var ett mindre måste med en ny. Man ser lite piggare ut då. Sen har jag slut på neutralt läppglans, men istället för glans valde jag ett läppstift i en nude färg och med mycket fukt känns det som, superskönt! Väldigt positivt överraskad av det faktiskt, tips tips!

Länkar till att produkter finns under bilden ovan, köpt på Lindex här i Torslanda men finns ej på deras hemsida så länkar till Lyko istället där jag hittade allt.

Behövde även ny dagcreme, valde en för torr och känslig hy, min behöver det nu. Bra pris och himla skön faktiskt. Valde budgetprodukter nu när alla klappar och annat shoppats. Annars brukar jag välja märken som Mourad, Maria Åkerberg, Biotherm mm till ansiktet, även Yves Rocher som också tillhör budgetkategorin lite grann.

När det gäller smink så använder jag alltid Sensai foundation i färgen Honey beige och Laura mercier bronsing nr 03.


Iphone-pic


Nu är det lite svårt att se hur jag är sminkad här eftersom jag inte hann nåt annat än att knäppa en bild med Iphonen men hur som helst så har jag en gnutta foundation som är medeltäckande, jag gillar när det är lite transparent men döljer ojämnheter, precis som min gör. Lite concealer, med lätt konsistens. När man börjar få lite mogen hus med fina linjer är det lätt att det blir ”kakigt” i linjerna så man får inte ha en för torr. Den absolut bästa concealern jag vet är Touche Éclat från YSL,inget slår den på mig iallafall men den jag köpte från Loreal är jag faktiskt väldigt nöjd med också, gött när man hittar billigare alternativ.

Lite lite solpuder och lite lite rouge, nya mascaran och unset läppstift. Gillar sparsmakat till vardags. Mascaran är verkligen grym, separerar så där perfekt. Brynen är som de är, sönderplockade under 90-talet men växer ändå lite fram, glad för att det kom tillbaka. Kan dutta med en penna där det blir små hål eller glest ibland (tappar ganska många strån i perioder). Men svarta är dem, och har varit sedan jag var liten så behöver inte färga. Har dock provat att bleka en gång, hahaha, never more, never more..

Jag är definitivt inget sminkproffs, inte speciellt intressera om jag ska vara ärlig, men man vill ju ändå piffa sig lite. Känner mig piggare och fräschare då.


Hur gillar ni att sminka er till vardags, eller fest för den delen? Några favoritprodukter ni vill dela med er av?

Nu ska jag slänga i barnen lite snabb mat innan det blir fotbollsträning för Valentin, jag och Inez får vara med och hänga i hallen under tiden, mannen jobbar kväll..

Kram!

5
2 Comments
 • Katrin
  december 20, 2018

  Hej!

  Vilket bra inlägg och tack för sminktips. Jag har börjat intressera mig mer för smink nu och letar efter någon underlagskräm som inte syns alltför mycket men som täcker svarta ringar och röda fläckar. Ska kanske prova Sensai och någon conceler. Jag tycker att du har en jättetrevlig bligg med en härlig blandning! Hälsningar Katrin

  • Catta
   december 23, 2018

   Tack! Vad kul att du tycker det, kanske blir lite med skönhets-inlägg framöver då 🙂
   Ja prova Sensai, tycker den är suverän och jag använt den i ca 10 år nu. Provat andra emellanåt men går hela tiden tillbaka till denna.

   Tack för fina ord och God Jul!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.