MATT-NYHETER

fredag, december 21, 2018 2 7

Innehåller annonslänkar till Ellos

Drömmig matt-nyhet i naturvitt
Hej fredag och sent inlägg!

Precis lagt barnen efter fredagsmyset här, vi har kollat på en tecknad film och mumsat chips, riktig slappefredag och skön start på jullovet! Mannen jobbar och jag är inte sugen på att kolla på tv mer så jag satte mig med datorn och scrollade bland Ellos nyheter och wow så många fina mattor de fått in!

Den ovan blev jag rätt såld på, frågan är om man ska suga lite på karamellen, kan ju komma in fler godingar nu när det snart blir nytt år och allt.. men fin är den!

Finns en liknande med lite annat mönster och i grått, här, bägge i viskos.

Rosa nyhet


Fler nyheter i viskos bland mattorna, denna med randig struktur finns i flera storlekar och många färger här.

Tvåfärgad snygging


Grafiskt mönster i relief och tvåfärgad vacker matta i rosa och grått tillhör också nyheterna, väldigt vacker. Finns också i en grågrön färg.

Vill man ha en matta till en långsmal hall tex så har Ellos även fått in det i materialet viskos, finns i hela 10 färger, här. Riktigt stora viskosmattor i 10 färger också, 250×350 cm, här.

Nej nu är jag så trött så jag störtar, ska bli sååå skönt med sovmorgon imorgon!

Kram & natti!

7
2 Comments
 • Helenas enkla vardag
  december 22, 2018

  Hello Snygging!
  Snygga mattor, tycker mattor har samma vill ha som nya kuddar, men det blir ju vansinnigt dyrt om man ska byta lika ofta som man byter kuddar.
  Ha en fin och mysig jul
  Kram Helena

  • Catta
   december 22, 2018

   Hej fining!
   Ja men det håller ju inte att byta mattor i takt med kuddar 😉 men för oss är det dags för nya mattor, barnen och hunden har gjort sitt med dessa haha 😉

   Tack detsamma, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.