FRÅN MIG TILL MIG

måndag, december 3, 2018 0 9

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Hej på er!

 

Oh lala vilken start på veckan, sitter som ett utsketet äpple i soffan nu haha, ja men vissa dagar är lite lite jobbigare än andra. Men nu kan jag pusta ut framför Bachelor med lite smågodis som blev över från helgen, nån mer som drar fram den där skålen när barnen lagt sig? Hmm, dålig ovana.

 

I helgen på julmarknaden på Hönö fick jag äntligen känna och klämma på min favorit-smyckedesigners vackra bling. Lovisa Sörensson heter hon och är Hönö-tös precis som jag så det är extra kul att bära hennes smycken då, blir mer personligt. Jag har tre ringar av henne sedan tidigare men nu äntligen fick jag köpt mig ett halsband och det är så fint så fint! Jag älskar väldigt enklar smycken men som ändå har det lilla extra. Precis som lilla månen med tunna länken ovan. Som Lovisa sa -Det står Catta på den, och det gör det sannerligen, älskart!

 

Lovisa är guldsmed och tillverkar smycken i guld och silver för hand, ni hittar hennes hemsida här. Hon bor i London sedan flera år tillbaka, och är SÅ begåvad, världens gulligaste tjej dessutom. I detta inlägget kan ni se vilka ringar jag har som hon gjort.

 

Köpte halsbandet till mig själv i födelsedagspresent, blir hela 37 jordsnurr idag minsann! Blev firad av familjen igår, och idag har jag bjudit på tårta på jobbet, men annars är jag inte så himlans mycket för firande av mig själv. Även om man blir glad av att bli lite uppvaktad såklart.

 

Hade tänkt önska mig detta hänget och de här örhängena med månar från Thomas Sabo i julklapp men nu får jag nog tänka ut något annat. Kanske en ny vacker ring från Lovisa, eller det här armbandet. Gillar Sabo´s smycken, även där för enkelheten i många av deras smycken. De har även fina smycken och klockor för män, här, julklappstips! Min man gillar inte att bära speciellt många smycken, han har vigselringen och ibland en guldlänk runt halsen men jag kan nog tycka att ett sånt här vore fint på honom, han skulle nog inte hålla med haha.

 

Kram på er ♡

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.