JEWELLERY BY LOVISA SÖRENSSON

tisdag, november 29, 2016 1 7

 

 

 

 

Att ha en favvo smyckedesigner↑

Äkta Hönö-tös är hon dessutom, denna begåvade tjej.

Lovisa var som vanligt med på julmarknaden i lördags och jag passade på att köpa två nya ringar av henne, två tunna fina, en i rosé & en i silver. Älskar verkligen hennes stil och här hittar ni hennes smycken, en perfekt julklapp tycker jag, unika & handgjorda kvalitetssmycken.

(Ej sponsrad men tipsar gärna ändå ♥ )

 

 

 

 

 

Inga vackra lovar såhär i vintertider precis hehe, snyggare med en bränna till blinget ;)..

Ringen på pekfingret kommer också från Lovisa, köpt för längesen, de två innersta på ringfingret är de nya från henne (love love love!) och den med en liten knopp kommer från Isabel Lennse.

 

 

 

Hej tisdag!

 

 

Mår ni bra?

Själv laddar jag inför vår årliga inventering imorgon på jobbet, brrrr så kallt det kommer vara! Det är ett kall-lager så vi snackar utetemp liksom, och det brukar ta hela dan att gå igenom allt vi har där ute för oss 9 anställda. Så på med termobralla, tjocktröjor och långa dunjackan på denna lilla damen!

Nu ska jag mysa med mina små.

Puss!

7
1 Comment
  • Liselotte Berg
    september 8, 2020

    Hej Lovisa! Jag köpte så fina örhängen av dig i somras på hönö. Får mycket beröm, med det har uppstått en färgförändring i silvret som blivit en gråare fläck. Lite svårt att beskriva. Hittade inte ditt visitkort, så skriver här. Vill köpa fler med tänkte kolla detta först.
    Du får gärna återkomma till mig.
    Hälsningar Liselotte Berg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.