LYX ELLER BUDGET

fredag, oktober 5, 2018 2 8

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Kjol By Malina // Kjol Lindex

 

 

Hej fredag och veckans bästa dag!

Man sänker axlarna och andas ut liksom (om man inte jobbar kväll, natt eller helg då kanske? Tänker ofta på alla dem, hur mycket man kanske missar på helgen osv. Cred till alla er).

 

Jag tänkte faktiskt bara kika in och tipsa om två fina budgetalternativ till två ting när jag ändå slog på datorn för att beställa hem barnens skolfoton. Den svarta kjolen från By Malina har jag haft span på (kanske mest den i leo dock) men så såg jag att Lindex hade fått in en nästan identisk kopia! SÅ fin och till ett avsevärt lägre pris, hurra för det.

 

 

Lampa Designonline // Lampa Ellos

 

 

Sen såg jag även att Ellos hade en liknande variant på en snygging jag kikat på från märket Care of Bankeryd, nästan två lakan billigare och minst lika fin tycker jag.

 

Nu ska jag fredagsmysa med mina hjärtan här, kram & trevlig helg!

8
2 Comments
 • Hilda
  oktober 6, 2018

  Tycker till och med att ellos lampa är snyggare!

  • Catta
   oktober 8, 2018

   Håller med 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.