JULBELYSNING

söndag, september 30, 2018 2 6

Annonssamarbete med Ellos

 

 

Stol rotting rygg & sits // Stol rottingsits

 

 

 

Ja men med mindre än 3 månader kvar till jul så känns det väl ändå legitimt med ett litet jul-inlägg 😉

Längtar ni till julen?

Det gör jag, fast jag får alltid en lite melankolisk känsla i kroppen dagarna efter, för att det är ett helt år kvar till nästa jul, och då är barnen ett år större.. Tycker det är väldigt jobbigt att de blir stora så fort. Vill hålla kvar i småbarnsåren i en mindre evighet, älskar att de är mammiga och pappiga och mjuka små gullungar.

Alla åldrar är fina på sitt sätt jag vet, men jag saknar alla deras första år enormt ♥

 

Hur som, det var ju julbelysning jag tänkte skriva och tipsa om! Har hitta några riktiga godingar som jag skulle vilja ha ett helt gäng av haha.

 

 

1 // 2 // 3 // 4

 

Star Trading har kommit med en ny ljusstake i lite samma stil som populära Milano, lite enklare och väldigt fin.

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

 

 

Vilken är er favorit?

Sen måste ni bara spana in sötaste tomtesäckarna i 100% lin som finns i flera färger här, och som också finns som presentpåse här.

 

All julbelysning hittar ni här, Ellos har dessutom upp till 30% rabatt på all belysning här fram t.o.m 2/10.

 

 

Nu ska jag ut med min vovve på långis genom skogen ner till havet, behöver massor med frisk luft idag haha. Hade ett gäng vänner över på middag igår och det blev kanske lite för mycket bubbel för min del.. inte så det märktes kanske men det känns lite såhär dagen efter ändå. Fantastisk rolig kväll med världens goaste människor hade vi iallafall, 6 vuxna och 6 barn i vårat lilla casa, men vi fick ju plats kanonbra nu i vår ”nya matsal”, så himla skönt med mer space!

 

Ha en lovely söndag, kram!

6
2 Comments
 • Kristin
  september 30, 2018

  Jag gillar ju de där 3D-stjärnorna jag 😍 Hoppas det blev en härlig prommis. Vi hade kräftskiva igår så det fick bli mycket frisk luft för oss också idag, körde prommis o sen fotbollsmatcherna. Nu lite solterapi och dubbla koftor och tofflor i glasrummet 👌 Pussåkram

  • Catta
   september 30, 2018

   Jag med, så fina!
   Ja den blev go och uppfriskande😍
   Mums med kräftskiva! Ska jag på nästa helg, nomnomnom..
   Härligt att det gick så bra för killarna idag, sååååå duktiga!

   Puss å natti😘

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.