DJURISKT

lördag, september 1, 2018 2 9

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Jag ♥ leopard = sant

 

Nej prickarna går aldrig ur haha, leo har varit min grej i över 20 år så ingen är gladare än jag att det är hett hett hett i höst!!

 

 

 

 

Mitt linne är urgammalt från (från Topshop tror jag), skorna är mina brudskor (från Mango, liknande finns hos Ellos häroch byxorna är nya från H&M. Dessvärre slutsålda men kanske kommer in igen (liknande finns hos Ellos här)! Så himla nöjd med dem, första paret jag provat som passar mig. Brukar var alldeles för stora i lår och över rumpan på mig, är så tunn där, men dessa fanns i strl 32. Spänner lite över höften men slipper påsig bakdel 😉

För övrigt så kallas ju modellen just ”paper bag waist” men det är midjan man vill ha som en ”ihopskrynklad påse” och inte baken hehe.

 

 

Kofta // Skor // Klänning // Väska // Kjol // Pincett

 

 

Hittat en del snyggligheter i djurmönstrat, allt ovan hos Ellos, där klänningen är favoriten. Som kräver en clean styling i övrigt för att inte bli too much. Ryggan är ju hur söt som helst, tyvärr har vi redan köpt en skolväska till Inez så blir inget köp där.

 

 

Sko 1 // Sko 2 // Sko 3

 

Ormskinn kommer väldigt stort i höst och hos Flattered hittar man de coolaste skorna. Har den ena modellen i svart mocka & nappa och de är bland de skönaste jag haft, så även om de är ganska pricy så är de värda sina pengar.

 

 

Klänning // Väska // Byxa // Jacka

 

 

Klänningen från Nelly hade gärna fått följa med mig till Palma i höst, gissar att det ff är temp för det då..

Vad tycker ni? Gillar ni djurmönstrat?

 

 

En dagens från mig alltså, hoppas ni har en superduperfin lördag, här strålar solen och det är jätteskönt ute!

Kram

9
2 Comments
 • Åsa Aabakken
  september 1, 2018

  Vilken puma 😀 supersnygg, själv har jag aldrig ägt något leopardfärgat 😂

  • Catta
   september 2, 2018

   Tack! 😉
   Haha, nä det är ju inte alla som tycker det är snyggt precis 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.