HON SKAPAR MAGI

fredag, augusti 31, 2018 0 7

 

 

 

Ååååh, nu bara måste jag hylla min fina Sophia igen, min vän stylisten som bara skapar de mest magiska miljöer.

Vem vill inte ha kräftskiva här liksom!? ↑  Ögongodis deluxe är det iallafall och det är för Artilleriet hon stylat denna gång, som så många gånger förut.

 

 

 

 

Har ju skrivit om henne förut, och det lär inte vara sista gången heller för den delen, så stolt över henne.

Det enda negativa är att hon bidrar lite till min inrednings-schizofreni som jag lider av haha. Hon får mig att vilja byta ut allt cleant stilrent och ljust avskalade vi har mycket av här hemma, och ta in rustikt, natur, terrakotta, mörka färger och mystiskt djup i inredningen. Fullkomligt älskar hennes stil, både hemma och i stylinguppdrag men så spretar jag också iväg åt helt andra håll i inredningen.. En ytterst ambivalent person är jag har jag insett haha.

 

Vill ni se mer av Sophia´s styling så måste ni kika in på hennes sida här.

 

Det får blir fredagsinspon från mig!

Trevlig helg alla fina läsare ♥

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.