SISTA KVÄLLEN I PODGORA

fredag, juni 22, 2018 0 9

 

Min klänning Emily dress från Malina.

 

 

 

Hej midsommarafton!!

 

Hoppas ni har ett härligt firande nånstans ute i vårt avlånga land!

Här laddar vi för avfärd hemåt om några timmar. Igår var sista riktiga kvällen här, en riktigt varm och go avslutning på vår fina fina Kroatien-tripp. Vi är mer än nöjda, och längtar faktiskt hem nu. Mest till Ebba såklart men också huset och vårt kylskåp haha.

 

 

 

 

 

Just nu pågår världens oväder här i Podgora. Heeelt galet vad det åskar och blixtrar. Vi skrattade lite åt poolpersonalen när de började lyfta in parasoll runt 13-tiden då det var strålande väder och hur stekigt som helst. Det kommer bli storm sa de..

Och så sjukt rätt de hade haha! Rätt som det var drog svarta moln in över bergen och det slog blixtar ner i havet. Rejäla åskknallar på det, så häftigt!! Stod länge på stranden och kollade på skådespelet, men till slut fick jag småspringa upp till hotellet då det plötsligt var över oss och det började regna. Och vilket regn sen, oh my vilket skyfall!!

Gör ju absolut ingenting när man har haft en sån sagolik kanonvecka. Sen blir det väl inget midsommarfirande nu då precis men vem vet, några gäster eller personal kanske drar igång det här.

Bussen lämnar hotellet 18:30 mot flygplatsen i Split så vi ska äta strax och mysa lite i lobbyn innan avfärd.

 

 

Vi ses snart igen mer fler inlägg från vår resa.

Kram så länge!

 

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.