PODGORA LEVERERAR

söndag, juni 17, 2018 1 10

 

 

 

 

Hej på er!

Kikar in till er på dagens siestatime, ett måste för att orka i värmen för vår familj. Har precis ätit lunch och även om det är lite slöjmoln idag så är det sjukt varmt och man blir lite slö av ständigt solande och badande.

På bilen ovan ser ni den fina strandpromenaden som leder hela vägen bort till hamnen och stadens kärna, man kan tydligen även promenera bort till grannstaden Tucepi härifrån. Till höger i bild ser ni en av hotellets barer med olika loungedelar runt om, på den svarta scenen hålls en del av hotellets underhållning. Stranden ligger till vänster så allt man vill åt ligger precis inpå. Längs strandpromenaden finns många olika restauranger och små butiker, så himla fint och mysigt!

Hotellbyggnaden i sig är väl inte speciellt vacker men från de olika balkongerna till rum/restaurangen är det fantastisk utsikt och vacker solnedgång om kvällarna.

 

 

 

 

 

Sköna loungemöbler, här finns även tv som visar vm-matcher till mångas stora lycka, inte minst mannens hehe.

 

 

 

 

Vårt rum ligger ca 10 meter från bilden ovan så vi har väldigt nära till både strand, bar och poolområdet. Väl isolerade rum så vi störs inte alls av något som helst ljud, vilket är skönt för en känslig som jag..

 

 

 

 

Vill man inte tassa runt på stenstranden så finns här en skön trall med solsängar att ligga och götta sig på. Även ”cabanas” finns lite längre bort och bor man på hotellet får man 4 vouchers per vecka att nyttja solsängar gratis på.

 

 

 

 

Vattnet är så klart det kan bli, underbart!

 

 

 

 

Mysigt tidsfördriv för våra små ♥

 

 

 

 

 

När grabbarna kollade på match innan gårdagens middag tog jag och Inez en promenad och fann en kyrkogård vackert belägen över havet. Vackert och lite creapy på samma gång för på alla gravar fanns bild på de som låg där i. Svartvita bilder på gravallvarliga personer..

 

 

 

 

Läste på lite innan resan och fick tips om bl.a restaurangen 2 Monkeys och där åt vi lunch igår, toppenmat men servicen var sådär, vi fick maten väldigt olika tider. De hade mycket att göra men ändå.

 

 

 

 

Vi njuter och har det väldigt bra, nu ska vi strax gå till stranden igen!

 

Kram

10
1 Comment
  • Emsan
    juni 18, 2018

    Det ser helt underbart ut! Kul med tips på Makarska rivieran.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.