MÖBELFROSSA

torsdag, juni 28, 2018 0 13

Innehåller annonslänkar från Ellos

 

Stol // Fåtölj

 

 

Upptäckte en massa nya fina möbler i Ellos sortiment när jag gick in för att slökolla lite denna sköna sommarkväll. Mannen jobbar och då insposurfar jag ofta haha.

Såg att fåtöljen Palma som vi har i beigerosa nu kommit i tre nya färger, den vinröda är ju bara  härlig! Finns också i guldbrun & grågrön förutom de gamla färgerna. Thonet-kopian är väldigt fin också.

 

 

Spegelkub // Stol // Spegel 

 

Spegelglas är ju hett som tusan nu, min vän Sophia designade en kub precis lik den på bilden här och beställde på glasmästeri för ett par år sedan. Nu ser man de överallt, kul att en del är så före sin tid på nåt vis.

Den blå stolen älskar jag, matbordskandidat faktiskt. Väldigt fin som skriv -eller sminkbordsstol med.

 

Klädstång // Provdocka // Sänggavel

 

En klädstång att hänga iordning alla veckans outfits på kanske? Perfekt att kombinera ihop och hänga set per set varje söndagskväll och bara haffa one by one varje morgon, önskar jag hade haft plats för en sån, men vårt nuvarande sovrum är by far för petit för det..

Vem mer än jag drömmer om en rejäl wic?? Provdockan hade blivit en snygg detalj i en rymlig gå in-garderob.

Få hotellkänsla delux med en ombonad sänggavel i sammet, oh vad den var najs. Gaveln vi hade i gamla sovrummet kanske jag klär om nån dag, så sugen på sammet. Just nu står den bara mot en vägg där vi ska göra om..

Sen om man får drömma lite hade jag önskar mig en större hall med slätt betonggolv och den här vackra stolen i ett hörn, mmm.. fint. Och det här skåpet hade varit fint under vår trapp.

 

 

På tal om rummet vi ska göra om, ja till en del av vardagsrummet, det går sådääärrr..

Vi har länge väntat på snickare och elektriker men imorse fick jag mess om att snickaren brakat ihop totalt stackarn, utbränd. Han måste såklart lyssna på sin kropp och vila, och vi är inte det minsta sura för att han inte kan komma, önskar innerligt att han återhämtar sig bara. Tänk så mycket en del sliter och kör rakt in i kaklet, stressar och jobbar för mycket, inte bra.

Sen hur vi ska få tag i ny snickare vet jag inte hur bra det ska gå i semestertider och allt, men det löser sig förr eller senare. Vi får väl bo i kaos hela sommaren om det är så. Bryr mig inte så mycket när vi har en så strålande härlig sommar!!

Idag har vi haft en grym ledig dag, badat och lunchat i Sillvik och sedan hängt i grannarnas urmysiga sommarstuga, så avis på den. Sen gick mannen till jobbet och jag och barnen har bara slappat här hemma, käkat pannkakor till middag och hängt i trädgården.

 

Men nu ska jag snart gå och bädda ner mig, kram & natti!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.