OH WHAT A NIGHT

söndag, maj 27, 2018 0 13

 

Partypic på mig & C, pannsvetten lackade haha!

 

 

 

Buenas noches goingar!

 

Sorry att jag inte hunnit kika in till er under helgen, har inte hittat tiden riktigt mellan party, barnkalas & morsdagsmiddag mm..

Men kikar in snabbt för ett litet livstecken denna sköna söndagskväll. Idag har vi inte bara firat mors dag utan även bomullsbröllop, yes ett helt år har gått!! Hur galet är inte det??

Igår var det girls night out då två vänner fyllde år och vi firade dem bägge först hemma hos Carro i Linné, och sen blev det faktist lite rajraj vidare på Port du soleil/Trädgården. Hade så kul, och det känns idag hehe. Inte hemma toksent men 02:30 sätter sina spår helt klart.

Sen blev det ingen jättegenerös sovmorgon idag precis heller då killarna stack tidigt på fotbollsträning och jag fick följa Inez till kalas på Bushuset där jag sedan hängde med några andra mams. Inte ultimat så där dagen efter haha.

Och nu på kvällen har vi varit på morsdagsmiddag hos mina päron på ön, mysigt men oj vad jag gäspade 😉

 

 

Förutom present från barn och man, fick jag & J en helt otrolig bröllopsdagspresent från min fina vän Therese. Jag menar hur galet fint, generöst och kärleksfullt är inte det?? Svämmade över av känslor och jag är så imponerad över hur hon haft koll på vår dag och skickat bud till oss, det är en ynnest att ha så vackra vänner som får en att känna sig så speciell ♥

Gjorde min dag!

 

 

Nä ny ska jag zzzova.. natti!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.