LÖRDAGENS OUTFIT

måndag, maj 28, 2018 0 8

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Måndag och vi startar veckan med mulet efter över 3 veckor med strålande sol!! Lite välkommet ändå kan jag känna, bara det vänder imorgon igen haha.

 

Ja helt plötsligt spammar jag nästan er med outfits-inlägg här haha, och samma foto-spot dessutom. Typ mest skyddade platsen att fota utomhus på här hemma, för lite pinigt tycker jag det faktiskt skulle vara om grannarna såg att jag står och småposar framför kameran så här haha. Vad är det för ett narcissistiskt weirdo vi har till granne, kanske de skulle tänka hehe.

 

 

 

 

 

 

Mitt hår har verkligen hunnit ta stryk av allt saltvattensbadande och solande, har blekts och det glansiga bruna har mattats ner och det röda pigmentet tränger fram alltmer. Och jag som vill vara kall i hårtonen.. nåja, i-landsproblem.. egentligen bryr jag mig inte jättemycket.

Som ni ser så är den lilla svarta ”klibbiga” på igen hehe, ja men den är så fin tycker jag (finns här), men favoriten här är ändå toppen/blusen, älsk på den!! Kommer från Valerie & finns här. Volanger är superhärligt tycker jag och denna topp är lite asymmetrisk vilken jag gillar stort med. Vit fräsch och somrig!

Skorna är samma modell som de med bruna remmar i förra outfit-inlägget, alltså från Mango. De är flera säsonger gamla men liknande finns hos Bubbleroom här.

 

 

 

Mmmm sol.. 😉

 

 

Här har vi precis bråkat färdigt med skjutdörren till nya sovrummet och äääntligen är den på plats, så enkelt såhär i efterhand men det var jäkla mekigt där ett tag. Och jag har noll tålamod när det gäller sånt, ska smackas upp på en gång liksom. Men du är det alltså klart och vi kan flyta in säng och annat så det blir färdigt. Lagt renoveringsprojektet lite på is nu under värmeböljan, man måste få pausa och njuta av livet i såna lägen.

Men apropå renovering och projekt så ska jag trippa över till grannen nu och planera nya planket mellan oss, och beställa hem material ihop, kul kul! Älskar att bygga och feja 🙂

 

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.