SÖTASTE BAKFORMEN

torsdag, april 26, 2018 0 7

 

 

 

 

Det var inte mycket jag shoppade när jag var i Köpenhamn (danska kronan är ju skyhög just nu) men det här ursöta bakformen i silikon fann jag på Systrarna Grene, för jag ville så gärna ha med mig något till barnen. Visst är den gullig! Även lilla kaveln & vispen kommer därifrån, föll så för färgen.

 

 

 

 

 

 

Givetvis gick den hem hos Inez, vår lilla bak-toka. Valentin tyckte också den verkade kul men han var hos en kompis igår när vi bakade. Men han mumsade i sig en vagn sockerkaka när han kom hem såklart haha.

 

 

 

 

 

Smidig form också, kakan fastnade inte ett dugg när vi tryckte ut dem (vänta dock tills de svalnat), inget smör och bröande behövs heller.

Man kan säkert göra chokladtåg, glasståg och allt möjligt i den, vad vet jag, men det är väl bara att prova! Kul till barnkalas om inte annat, och liknande formar finns bl.a på Kitchen Time (adlink).

 

 

Förutom bakprylarna köpte jag en snäv kjol i fuskskinn som är jättefin, ska visa nån dag. Hade planerat ett väskköp men kände att det inte var värt det med tanke på valutan. Next time!

Nu ska jag och barnen fika och mysa framför en film denna mulna torsdag.

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.