SPRING DEALS

torsdag, mars 1, 2018 0 4

Innehåller annonslänkar

 

 

Blus // Väska // Tröja // Bh // Blus // Väska

 

 

God morgon 1 Mars!

 

 

Kikar in och tipsar om att Boozt har en ”Spring deal” som ger upp till 30 % rabatt på nyheter (här) och jag blev så himla sugen på tröjan i bilden från Davida Cashmere, perfekt till basgarderoben!

Spring deals även på herr & barn såklart.

 

 

Alldeles nyss lämnat sonen på skolan här och hua va kallt det är ute!! Rena Sibirien, på två minuters promenad hann jag tappa all mimik i ansiktet haha. Vilken tur att jag fick hem ett par sköna varma skidbyxor (de här, finns på rea i vitt här) igår så jag slipper frysa i backen nästa vecka (mina gamla har ca 20 år på nacken hehe).

Sitter nu och värmer mig med en kopp kaffe och kollar vårkläder, som jag längtar!

 

 

Sen är det storhandling som gäller, och lite andra ärenden som är så skönt att kunna göra mitt i veckan såhär.

 

Önskar er en fin dag!

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.