8 ÅR

onsdag, februari 28, 2018 1 6

 

 

 

..och så blev han 8 år ♥

 

Vår fina fina kille, som väääldigt sällan vill bara med på bild längre, därför jag tar en gammal hihi.

Kan inte fatta att det är 8 år sedan han föddes, vår ”lilla Heffaklump” på 4605 g och 55cm lång. Vart fick han plats liksom haha??

Men vilken lycka det var att bli mamma, magisk känsla.. ♥

Är så stolt över honom, vår rediga pojk, som blivit så stor. Igår var det föreställning på hans skola, om Astrid Lindgrens värld och Valentin var berättare för Emil i Lönneberga. Blev helt lipig av stolthet, han var så otroligt duktig och fin. Prinsen.

 

 

 

 Bjuder på ett gammalt gravidpics (var såå trött här), v.39 eller 40 var det här.

 

Fick gå på extra kontroller de sista två månaderna för att magen inte växte som den skulle, haha vilket skämt! Magmåttet säger ju verkligen ingenting, varför mäter man ens det?? Bedömningen var att jag skulle få en liten bebis, både hos mödravården och på Sahlgrenska.

Okunnig personal eller en Hokus pokus-gubbe i magen, inte vet jag. Chockade blev vi iallafall, även om jag hela tiden sa att han är stor. Tänk va lite man lyssnar på en förstföderska, tyvärr.

Men det gick ju bra tillslut efter en väldigt dramatisk förlossning och vi är så lyckliga över att vi har vår fina snälla goa Valentin, prinsen.

 

Nu var det inte meningen att glida in på förlossningssnack här haha men ibland verkar man ha behovet att älta det där.

 

Här har vi precis vinkat av farmor/svärmor som kom och ville fira V på hans dag, även min mamma var här en sväng efter jobbet. Vi firar mer till helgen då vi har kalas för både stora och små.

 

Hoppas ni har en fin dag!

Kram

 

 

Ps. Har ff lite strul med bloggen, ni får gärna meddela mig om vilka problem ni eventuellt upplever. Jag retar mig mest på att bilderna jag laddar upp blir suddiga..

6
1 Comment
  • Sofia B
    mars 2, 2018

    Grattis till åttaåringen!

    Jag tycker att det är helt ok att snöa in lite på att det är årsdagen av att en fick ut en *bebis* ur magen! Jag har nyligen passerat min första årsdag och det är fortfarande så himla knäppt att det där barnet som stojar omkring har legat i min mage! Jag har speciellt känt det nu när hon fyllt år. Kul att se bild från när du var gravid! kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.