RUNT MATBORD I MARMOR

torsdag, april 13, 2017 2 7

 

 

 

 

Buenos dias!

Nu är det äntligen på plats, vårt efterlängtade runda matbord i marmor. Såååå himla fint blev det, och inte alls för stort med 120 ø som jag först var lite ängslig över (vi har ju en ganska liten matplats i köket).

 

 

 

 

 

 

Fortfarande tillfälliga stolar, får se när de ersätts. Dessa svarta ska bort iaf, för se hur de gjort märken på väggarna när man dragit bak stolen för långt.. Gör inget i nuläget dock, då vi ska slänga på ett nytt lager fräsch färg på väggarna så småningom.

 

 

 

 

 

 

Underredet har jag specialbeställt hos ett företag som heter Argona rostfria, som jag har kontakt med via jobbet och som ligger på samma gata där jag jobbar. Blev hur fint som helst och jag är glad att det funkade med 2×2 cm tjockt stål och inte 3, som många bord med såpass stor skiva kräver, så mycket snyggare med smala rör. (Dessa är tjockare inuti så att säga och tål därför den tunga vikten av ca 60 kg som skivan väger).

 

 

 

 

 

Så här sitter jag nu och känner mig väldigt nöjd över hur fint bordet blev. Regnet smattrar utanför och jag sveper muggar av kaffe, lyssnar på ”Despacito” på repeat och drömmer om Spanien..

Lite senare ska jag och kidsen in till stan, ska hälsa på min buddy Sophia som precis flyttat in i en drömlägenhet i Linnéstan, ska bli så roligt att se!

Men först ska jag göra mig anständig & gå ut med den lilla svarta.

 

 

Puss!

7
2 Comments
 • Therese
  april 13, 2017

  Alltså underredet!!!! Gud va snyggt! Vad gick det på?

  • Catta
   april 13, 2017

   Tack! 1800:- för bara underredet och 6500:- inkl. marmorskivan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *