STRÅLANDE!

torsdag, februari 22, 2018 0 4

 

 

 

Men ser ni! ↑

 

Solen lyser och det är inte ett moln på himlen idag, wiiiii!!! Det är så det pirrar i magen och spritter i hela kroppen, har man längtat då eller?

Solen strålar in i vårt sovrum, vilket det inte gjort sedan i oktober tror jag. Passade på att ställa min trötta Pillerfikus  där i ljuset för en boost.

Krukan, som jag fått en del frågor om, finns bl.a annat hos Åhlens här (adlink) och finns i flera storlekar och färger. Sänggaveln har jag gjort själv (gammalt inlägg om det här) men jag ska göra en ny när vi byter sovrum. Har också ett par nya sängbord på g, ska bli så kul att se hur de blir, visar när de är klara.

 

 

Nu ska jag och min lilla loppa städa lite här innan vi går ut i solen och fångar dagen.

Kram

 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.