RIDÅ

lördag, februari 3, 2018 0 7

 

 

 

 

Denna lördag började med solsken, men sen kom snömolnen och det var som att ridån föll ner i huset, så mörkt. Tänt ljus överallt och myser med Inez, hon har hjälpt mig att städa (bästa hon vet typ haha) men nu har hon sjunkit ner i ett varmt bad med sin baddocka David. Gullis.

 

 

 

 

 

Det blå skåpet i mörker, kan inte hantera kameran i detta (brist på) ljus. Men skåpet älskar jag, fortfarande. Mitt hack från 2015, och inlägg om hur jag gjorde finns här och det är mitt absoluta mest välbesökta inlägg, och det har skrivits om mitt skåp på många ställen, bl.a på Elle decoration. Väldigt smickrande och jättekul! Att det skulle bli så poppis..

 

Nu ska jag gå och gosa med min lilla vovve i soffan en stund. Killarna är på handbollsmatch, Valentin blev tillfrågad att gå med en spelare in i starten och det ville han. Sen stannar de nog och kollar hela matchen. Under tiden borde jag egentligen fixa lördagsmiddagen, men jag funderar på att be J ta med sig hämtmat på vägen hem hehe.  S å   l a t ..

Dessutom ff mätt sen lunchen, Josef gjorde sin grymma pasta med salsiccia och kronärtskocka, så sjukt gott och en av mina absoluta favoriträtter. Han är grym min man ♥

 

 

 

Uppläggningsfat Lace, finns på Rum21 (annonslänk)

 

 

Nu ska jag gå och sätta på lite musik, Julia Michaels bestämt, så bra.

 

Önskar er en fin lördagskväll!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.