KIMONO

söndag, februari 4, 2018 0 6

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Nytt i (vår)garderoben.

 

Hämtade ut kimonon jag beställt från Gina i veckan och den var riktigt fin tycker jag, vårig och sval i sitt silkiga tyg. Tänkte att den skulle vara alldeles för stor på mig då jag inte brukar kunna ha S (finns bara i S-L) men den hänger faktiskt kvar på min små axlar haha, hurray!

 

 

 

Bjuder på en blurrig dagens, suck över ljuset alltså..

 

 

Hej söndag!

 

Har ni en go helg?

Vi har haft en riktig slapparhelg, gud va skönt det är ändå. Varit ute i råkylan och tagit promenader idag men annars mest innehäng. Har sorterat lego och andra prylar i barnens rum och fått slängt en del trasigt och skräpleksaker från typ Donken (varför gör de sån skit?? Mer böcker och annat vettigt tack). Fick ruskat mattorna i barnrummen med, hjälp vad mycket det ryms/döljs i en ryamatta haha. Funderar på att köpa den här eller den här mattan från Ellos till Inez istället, eller om den här från Jotex kommer i mindre storlek hade det varit klockrent.

Viskosmattor är ju väldigt vackra med sin lyster, och så ser man bättre vad som ligger på/i dem hehe. Någon som vet hur bra de tål smuts?? Ska helst vara lite tåligt i barnens rum..

 

 

Nu är det tydligen pusseltajm här, så jag önskar fin kväll till er och joinar la familia.

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.