SVERIGES MEST INSPIRERANDE HEM

lördag, januari 6, 2018 0 9

 

 

 

Sitter just nu och slappar och scrollar igenom mina favvobloggar. En av dem är Valerie´s och hennes hem måste utan tvekan vara ett av Sveriges vackraste, en alldeles nyrenoverad härlig villa. Otroligt smakfullt och jag drömmer om att bo i något liknande en vacker dag.

 

 

Hej lördag!!

 

Herregud va seg jag är idag.. Var ute med 4 superhärliga tjejer igår och det kanske blev lite för mycket cava hehe. Vi var faktiskt ute lokalt här i Torslanda på västra Hisingen där vi bor, så himla skönt att ha nära hem. Sen är väl inte utbudet det bästa här, men vi ville äta lite gott & dricka gott och det gjorde vi på BBQ Galore. Sen gick vi vidare till ett annat litet ställe där vi fortsatte med bubblet & babblet. Var inte hemma toksent precis, runt 00:30, men det gjorde sitt ändå haha.

Känns dessutom som att jag håller på att bli sjuk, åh nej vad segt..

 

Har vi varit en sväng till Kungsmässan & Hede outlet idag för shopping. Tanken var att Josef skulle fylla upp garderoben med lite nytt, men som vanligt var det bara jag som kom hem med kassar, ops. Och Inez fick ett par saker, varför är det så lätt att hitta grejer till tjejer men inte killar??

 

Nä nu ska jag krypa ner i ett varmt bad innan middagen.

 

Kram & ha en fin kväll!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.