SOLIG SÖNDAGSPROMENAD & MAN COLD

söndag, januari 7, 2018 0 6

 

 

 

Pics från dagens friska promenad vid havet!

Tankat lite d-vitamin hela familjen, behövs som bara den vintertid, så slö som man (iaf jag) är.

Vaknade tyvärr upp med världens man cold idag, ni vet när man känner sig helt handikappad och tycker så vansinnigt synd om sig själv.. Men kvinna som jag är så skärpte jag ändå till mig och hängde på ut. Tyvärr slog febern till nästan direkt när jag klev innanför dörren och nu är jag helt sänkt igen. Fasen va segt.. jag som känner att jag verkligen måste jobba imorgon.

 

 

 

Hurray för solen!!

 

 

Bästa finaste älskade Ebba, lycklig skit när hon får härja fritt på stranden.

 

 

 

L I V E T

 

 

 

 

Lilla tanten håller ständigt ett vakande öga på barnen ♥

 

 

 

Invigde nya jackan från Gant (på rea här), riktigt varm och skön. På fötterna hade jag mina sköna Ugg´s, Classc mini heter de och finns bl.a hos Ellos här. Tjockare tights från Zara (köpta i Palma), ”touch screen”-handskar från Lindex och mössan minns jag ej vart jag köpt den. Tänker på hur typiskt svensk jag är, svart svart svart..

 

 

Nu ska jag svepa en balja honungste här, halsen ömmar och jag fryser..

Hoppas ni har en fin söndag!

Kram

 

 

Innehåller annonslänkar

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.