RESUMÉ NO 2 2017

fredag, december 29, 2017 0 5

JULI

 

 

Ja då fortsätter jag med ännu en bildkavalkad av året som gått..

Härliga Juli & semestermånad! 4 härliga veckor hade jag och även om vädret inte var tipp topp denna sommar så bjöd den på några riktigt goa dagar och det är få saker som slår soliga svenska sommardagar.

På bilden ovan var vi nere i Sandens småbåtshamn en kväll när vi fick riktig värmebölja, varmt ända tills solen gick ner. Små nakenfisar, lycklig Ebba & kvällsmat på klipporna, mmm livet!

 

 

 

Hönöhäng med Hönögäng, oslagbart, sjukt fin dag med favvopersoner! På de här klipporna växte jag upp, mitt lilla paradis Bådevi.

 

 

Ebba ser ut som värsta sfinxen här haha, cool vaktare.

 

 

Marstrand är ett måste varje år, det är sen gammalt. Förr alltid med mamma pappa bror & barndomskompisar, nu oftast med egna familjen, eller vänner, älskart.

 

 

Krabbfiske, stående på sommarschemat. Det bästa i livet är gratis, som man säger..

 

 

Sommartraditionen som jag och mina barndomsvänner Jennie & Linda har är att åka med barnen till någon av alla 10 öar i Öckerös kommun och ha en riktigt mysdag, i år blev det lilla pärlan Hyppeln. Sol, salta bad & glass i stora lass blev det.

 

 

AUGUSTI

 

 

Augusti levererade väldigt växlande väder, ömsom regn och blåst, ömsom sol, men ingen direkt värme. 15:e var semestern över och jag längtade tills nästa ledighet direkt haha.

 

 

Vi njöt av altanhänget och utefika sommarens alla soliga dagar, ja de få som var..

 

SEPTEMBER

 

 

 

September.. brrr..

Förra året hade vi högsommarvärme på uppemot 30 grader ända till slutet av september, i år kom hösten tidigt med sin kyla, buhuu.

Men så åkte vi ju på en go resa. Ibiza kommer för alltid vara en av mina favoritresmål i livet tror jag, magiskt fint. Fanns en skön hippievibe där som är svår att beskriva.

 

 

 

Medelhavet & Karibien i ett kan man säga, Ibiza, Formentera & Espalmador. Så obeskrivligt vackert och härligt.

Inlägg om det finns här, här, här, här & här.

 

 

OKTOBER

 

 

I oktober kom hösten på riktigt och för kanske första gången i livet fick jag lite höstångest. Jag som brukar älska den årstiden, åtminstone ett tag, lugnet som infaller sig osv. Men i år var jag inte färdig med sommaren, inte på långa vägar och det kändes jättejobbigt.

Men så försöker man göra det bästa av det, mysa med familj och vänner osv.

 

 

Hängde med min fina vän Caroline och assisterade henne med en fotoshoot av hennes vackra klänningar, det var kul, älskar sånt.

 

 

Höstiga hundpromenader blev det & Halloween ”firades”.

 

 

NOVEMBER

 

 

November kom, med mer regn och mer mörker, innemys på allvar. Mycket fika med vänner och små utflykter i skärgården.

 

 

För tredje gången åkte jag och Inez på plåtning för By Heritage, alltid lika kul tycker jag. Gillar att vara med på sånt, se kreativa och duktiga människor arbeta bl.a. Imponerande duktiga barn också såklart, sånt tålamod. Inez tycker det är jättekul att vara med, ja annars hade vi ju aldrig åkt. Nästa höst får vi se alla fina outfits från denna kollektion, aw-18.

 

 

Första pepparkaksbaket hann vi med i november också, härliga juletid!

 

 

DECEMBER

 

 

Ja jösses vilken decembermånad det blev, världens överaskningshippa till att börja med. Herregud så chockad och överraskad jag blev, hade inte en tanke på att jag skulle få vara med om en fruhippa! Särskilt inte ett halvår efter bröllopet haha.

Rörd till tårar, fina fina vänner ♥

Och vilken jäkla träningsvärk efter twerken.. O M G !!

 

 

Sen blev det löööv i Palma en weekend med älskling, som vi höll på att inte komma hem ifrån hehe, ett dygns försening med flyget, ops.

Fantastisk helg dock, härlig stad.

 

 

Efter Palma kom vi hem till snö, till min stora lycka, ljust och vackert! Men som vanligt är underbart väääldigt kort i Götet, tö efter två dagar..

 

 

Sen blev det julemys för hela slanten och nu är vi här, slutet på 2017. Ett jäkla fint år, nu gör vi 2018 minst lika bra tycker jag.

 

 Kram & trevlig (nyårs)helg!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.