REDO FÖR ADVENT

fredag, december 1, 2017 0 5

 

 

 

 

Hej på er!

 

Hoppas ni njuter av att det är fredag!

Det gör sannerligen jag idag, smått bakis som jag är efter gårdagens AW med jobbet, herregud så lite som ska till för att man ska bli så hängig dagen efter. Alla har gått runt med smått blanka ögon och gäspat på kontoret idag haha. Men vi hade suuuupertrevligt igår, har så vansinnigt goa kollegor och vi alla har lika sjuk humor som gör att vi gapskrattar nonstop typ haha, älskar!

 

Första december är här (hurray!) och jag har handlat röda juliga ljus till adventsljusstaken som jag längtar efter att få tända första ljuset på, så himla mysig tid nu!

Såg första avsnittet på årets julkalender imorse, gjorde ni? Ja hmm, vet inte riktigt men tror den kan bli rätt spännande och bra faktiskt, får ge den några avsnitt till innan jag vet om det blir hiss eller diss.

 

Idag bli det en riktig softarkväll, måste ladda inför en heldags shopping imorgon med bästisen, som jag ser fram emot helt sjukt mycket.

 

 

Kram & trevlig helg!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.