DRÖMMER OM EN VIT JUL..

onsdag, november 29, 2017 0 7

 

 

 

 

Bilder från Januari -16. Ser ni vilket sagoland!

Ytterst ovanligt med sånt väder här på västkusten kan jag tala om, förra året fick vi en gnutta snö men det låg endast ett par dar innan det töade bort. Inte hann vi åka pulka ens, för det var mitt i veckan och efter jobb och föris var det mörkt och ingen idé att ge sig ut i backen. Snacka om besvikna barn..

Blir väl till att boka skidsemester framöver för att få sig en årlig snö-dos, för detta ständigt stålgrå regnväder vi dras med gör en ap-deppig.

Drömmer om soliga alpresor varvat med soliga badsemestrar. Men allra mest drömmer jag om en vit jul, för jag vill att barnen ska få det extra juligt och mysigt.

 

 

 

 

 

Nu ska jag äta lite kvällis, och sen blir det sängen. Har årets stora inventering på jobbet imorgon, och sen blir det aw på stan efteråt, måste vara lite utvilad om jag ska orka känner jag. Lite jobbig vecka då jag är själv med barnen och det känns när man är ensam om lämna, hämta, laga mat, packa skolväskor, lägga och allt vad man gör (är ju så himla bortskämd annars vet ni). Och imorgon ska min bror faktiskt passa barnen för första gången, eftersom Josef jobbar hela kvällen, annars hade jag inte kunnat följa med. Min mamma som är närmast barnvakt annars ska ju med på aw:n då vi jobbar ihop haha. Och svärmor ska passa barnen när vi åker på weekend så lotten föll på brorsan, och det kommer säkert funka super.

 

 

Natti

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.