JULFIX & GRANEN STÅR SÅ GLES OCH GRÖN I STUGAN..

torsdag, december 21, 2017 0 9

 

 

 

 

Som jag behövde denna lediga torsdag, känner för första gången (tror jag) lite julstress. För även om den där helgen i Palma var fantastisk så kom man liksom av sig lite i julfixandet och halkade efter..

Men samtidigt som jag känner lite stress och känns som att jag inte helt har koll på läget så känner jag lite att jag skiter i att försöka vara och göra allt så perfekt i år. Det får bli lite som det blir och jag vill mest att det ska bli lugnt och skönt på julafton. Lagom med julmat, skön musik, och lyckliga barn. Ja lyckliga vuxna med för den delen, men jag ser det som barnens dag så de är viktigast.

Hur som, idag har jag fixat lite julsnittisar i form av amaryllis & hyacinter, slagit in de sista klapparna (ok nästan), klätt färdigt granen, lyssnat på julmusik, städat, druckit glögg och myst med Ebba & Inez som varit hemma med mig idag.

En riktigt soft och go torsdag mao.

 

 

 

 

 

Kör på klassiskt rött i år. Tomten är en speldosa som varit min favorit sedan barndomen.

 

 

 

 

Tända ljus överallt, älskart! De här lyktorna är en tiptop julklapp btw (finns här & här hos Rum21)

 

 

 

 

I lördags när jag var på stan en snabbis kikade jag in hos Tinnas & fyllde på med lite fina hängen till granen från Svenskt Tenn, köpte även julklapp till mamma där och en (tidig) till mig hihi.

Sen hittade jag en billig jultopp till mig på Zara, matchande klänning & skjorta till barnen på H&M. Så nu är vi julkittade och klara, kalasbra.

 

Sen har vi granen då.. HAHAHA!! Spana in den glesa stackaren! Ja vad ska man säga, litet hus liten gran. Ryckte den första bästa billigaste typ, inte så noga känner jag hehe.

Sen fick barnen klä den helt själv, tillsammans med en kompis. Ingen bloggperfekt gran här inte. Måste säga att de fördelade ut allt pynt riktigt riktigt bra för att vara småkids, om än lite sparsamt.

 

 

 

 

Inga glammiga klappar heller faktiskt, ganska opretentiösa och enkla.

 

 

 

 

Uppe hos Inez står lilla konstgranen och lyser, som hon klätt så fint. Mysigt.

 

 

Nu ska jag fixa lite mellis till ett gäng killar som busar på övervåningen.

Kram & ha en fortsatt fin dag!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.