GLAMMIGA SHEPHERDS

fredag, december 22, 2017 2 6

 

 

 

 

Hej jullovsfredag!!

 

Ja barnen har åtminstone jullov, jag får nöja mig med alla röda dagar plus lediga torsdagar. Rätt bra ändå, ska bli riktigt skönt att vila upp sig lite.

Har haft en mysig dag på jobbet idag, chefen har bjudit på smarrig smörgåstårta (fräscht efter de två julbordet jag redan varit på) och vi har fått en stor jullåda fylld med delikatesser, han är så generös och go.

Ikväll myser vi lite extra och jag passar på att inviga min tidiga julklapp till mig själv, fluffiga silvertofflor minsann (finns bl.a hos Boozt här). Får glamma till slappevardagen lite, lever i princip i fårskinnstofflor här hemma.

Hade en massa poäng på NK som jag tog ut på dessa, betalade inte mycket, så om de kommer på rea i dagarna slipper jag sura.

För er som är toffelsugna så kan jag tipsa om att Rizzo har 20% rabatt på Shepherd här just nu.

(Dock ej just de jag har)

 

 

Nu ska jag stoppa barn nr 2 i det stora julbadet, hehe.

 

Kram & trevlig julhelg!

 

 

Innehåller annonslänkar

6
2 Comments
 • Annika
  december 23, 2017

  Snygga tofflor! Under vår gran väntar ett paket med rosa Shepherd åt lilltjejen här i huset 🙂 Ha en mysig jul! Annika

  • Catta
   december 27, 2017

   Tack!
   Hoppas dottern blev glad för de rosa tofflorna 🙂

   God fortsättning och Gott Nytt År!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.