SMÄRTLINDRA MED IPREN (REKLAM)

måndag, november 13, 2017 0 3

 

 

Smärta är ju nånting som de allra flesta av oss drabbas av då och då. Huvudvärk, muskelvärk, mensvärk etc, är en del av alla olika smärtor som tex jag dras med titt som tätt, och det är ju urjobbigt. Hela 29% av alla oss vuxna väljer att inte behandla sin smärta utan står ut med den, många gånger helt i onödan då man kanske inte riktigt vet hur man ska behandla den, vad som lindrar bäst. Jag tillhör dem som behöver använda smärtstillande mediciner relativt ofta då jag lider av flera kroniska sjukdomar och värktabletter faktiskt är avgörande om jag ska klara dagen eller ej. Jag skulle helst slippa såklart men är glad att det finns denna hjälp att få.

Ipren som innehåller det verksamma ämnet ibuprofen lindrar smärta, tar ner feber och har antiinflammatoriska egenskaper. Jag brukar ta en Ipren när jag börjar få känningar till huvudvärk, som oftast börjar med värk från nacken på mig, försöker samtidigt vila om jag har möjligheten. Ipren dämpar även min ledvärk och funkar samtidigt bra för min känsliga mage, till skillnad från många andra tabletter.

Om du vill veta mer om hur Ipren fungerar så kika på filmklippet som visar hur Ipren skiljer sig från andra värktabletter.

 

Ha nu en riktigt go start på nya veckan allihopa!

Kram

 

Sponsrat inlägg i samarbete med Ipren

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.