FENG SHUI I HALLEN

måndag, november 13, 2017 0 5

 

 

 

Hemmets allra viktigaste plats enligt Feng Shui är hallen. Det är det sista du ser när du lämnar ditt hus och det första du ser när du kommer hem, därför ser jag till att hålla det snyggt där i den mån det går med två kids som yr omkring.

Åtminstone en bit in i hallen funkar det, precis innanför entrén ser det väl sådär ut haha. Ja men det är alltid någon som inte ställer iordning sina skor eller orkar hänga upp sin jacka, känner ni igen er?

Tycker att spegelpanelen jag byggde (inlägg här) verkligen gör sitt här, fortfarande så nöjd med den. Även skåpet älskar jag (inlägg om det här), perfekt yta att ställa en vacker bukett på tillsammans med ljusstakar och annan fin dekoration. Tar inte alltför stor plats heller, viktigt i vår ganska så smala hall.

 

Måndag och ny vecka, igen. Haha. J jobbar kväll hela veckan så jag sitter nu här ensam och väntar på att Bachelor ska börja (nåt får man ju roa sig med hihi). Känner mig riktigt seg faktiskt, och så har jag brutal träningsvärk i rumpan efter lördagens bowling med tjejgänget haha, shit va otränat jag måste vara. Eller så använde jag musklerna på ett annat sätt än vanligt..

 

Kramis & fortsatt fin kväll!

 

 

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.