ORIGINELL LJUSSTAKE/VAS

tisdag, november 7, 2017 0 8

 

 

 

 

Fick världens coolaste ljusstake/vas av min vän Josefin, och hon har fler som hon säljer så därför måste jag tipsa er om dem! De är ca 22 cm i diameter så ganska maffiga, och himla dekorativa. Josefin hade lagt en ljusslinga i en, och satt en minigran i en annan. Finns i klarglas, gult glas och blå/grått, och ska ha använts till biodling en gång i tiden. Älskar sånt här återbruk!

Vill ni ha en (eller flera) så hojta, bäst är att maila mig och jag tror hon tar 200:- för dem, billigt som tusan alltså.

 

 

Nu ska jag vara en god fru och hjälpa min man med hushållsbestyren här, herregud, han gör ju allt den karln nuförtiden.. #bortskämd

 

 

Trevlig kväll!

 

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.