COSY WINTER

torsdag, november 9, 2017 0 5

 

 

 

Hög mysfaktor hos Ellos just nu, blir så inspirerad av deras Cosy Christmas-bilder att jag vill klicka hem rubbet! Men jag har bestämt att hålla igen lite på inredningskonton så det får mest bli se men inte röra..

Låt November gå fort så vi kan börja adventspynta, eller hur!!

 

 

Hoppas ni haft en bra dag alla, själv är jag ganska trött i huvudet efter en kamp med att installera den förbannade nya kökslampan, jag får det inte att funka och jag blir galen!! Jag som installerad femtioelva lampor förut liksom, måtte det inte vara armaturen det är fel på, då dör jag.. Har slängt kartongen och dessutom kapat sladden/kablarna en gnutta.. suck.

Får snacka med nån elsnubbe tror jag visst.

 

Blev iallafall superglad av att få hänga med min gamla granne denna annars grå och trista eftermiddag. Lisa som hon heter kom och hälsade på med sina kids några timmar på middag, lek och mys.

Nu. Ryggläge i soffan.

 

Kramis

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.