VAD SKULLE JAG GJORT..

tisdag, oktober 10, 2017 4 6

 

 

 

..utan mina fina grannar..??

 

God kväll på er, här sitter jag som ett utsketet äpple rent ut sagt. Helt slut.

J är borta mycket denna vecka, och att vara själv om att lämna barnen och cykla vidare till jobbet, cykla hem på lunchen och gå ut med hunden, cykla tillbaka till jobbet, cykla till föris och skola, hämta barnen, hem till vovve, laga mat, städa, tvätta, ut med vovven igen, OCH aktiviteter på det!!!

Nej det är stört omöjligt, jag hade liksom inte kunnat lämna Ebba ensam igen, sen att cykla med bägge barnen till fotbollsträning och låta Inez vänta där med mig i över en timma, i regn.. nope, it´s a no can do.

SÅ, då är jag så vansinnigt tacksam över att jag har flera goa grannfamiljer som ställer upp lite då och då. Eller idag gjorde vi faktiskt en bra deal, jag tog hand om lilla grannflickan, medan grannmamman tog både sin och min son till träningen, hurray så bra!

Älskar att man hjälps åt på det viset, vi passar varandras ungar till höger och vänster i detta området och man blir lika glad av att kunna hjälpa till som att själv få hjälp. Ensam är inte stark alla gånger, ta hjälp!

Snart går svärmor i pension också hehe, komsi komsi lilla sväris. Så gott det ska bli att kunna ringa henne på lov osv, hon älskar ju att vara med barnbarnen och de med henne, så det är ju win win!

 

Hur gör ni, alla ni där hemma som inte alltid får ihop livspusslet, får ni nån hjälp?

 

 

Nä nu ska jag lyfta rompan från köket, slökollade lite recept och mumsade äpplen en stund efter barnen somnat, nu åker godisskålen fram framför Hollywoodfruarna.

Kramis

6
4 Comments
 • Ekenäsliv
  oktober 11, 2017

  Heeeeej snäckan <3
  Å, det där livspusslet alltså.. Ja, vissa veckor kan ajg bara få totalkrupp på det.
  Här är det ju så att dottern inte tar sig hem 3 dagar av 5 för det går ingen buss.
  En av de dagarna rider hon och då är de alltid hos min syster innan.
  De andra dagarna försöker hon hänga med kompisar, annars får hon sitta här hos mig på jobbet.. Så det är ju bla därför + plus en hel rad andra orsaker, som gör att vi flyttar. Det går inte att leva så komplicerat.
  Men visst har vi go hjälp, det har vi absolut på alla sätt i vis. Både i vardagen och på lov och så.
  Ta hand om dig sockersnäckan!
  Många kramar,
  Anna

  • Catta
   oktober 11, 2017

   Ja men eller hur!
   Men va, går det ingen buss??? Varför inte då?
   Jag cyklar varje dag, ofta supernajs, men ibland en kamp. Köpa en bil till kommer inte på fråga, jag har inte tillräckligt långt för en sån onödig utgift. Hade det inte varit för Ebba så hade det funkat hur bra som helst, men att ta hand om vårt lilla hjärta kräver en del extra, även om man inte vill se det som så. Hon är ju en kärleksbomb som vi aldrig skulle kunna tänka oss utan, men ibland är det svårt att hinna med..

   Kramis!

 • Julia K
  oktober 12, 2017

  Åh vad bra att ni kan hjälpas åt. Nej ingen hjälp här. Haft barnvakt 3 ggr på snart 6 år. 2 av gångerna var jag på BB 😅 Helt värdelöst faktiskt men stark blir man💪🏽 kraaaam! (Eller knäpp kanske )😽💕

  • Catta
   oktober 12, 2017

   Herregud Julia, all cred till dig! En riktig powermamma är vad du är, måste vara tufft att inte har någon hjälp.. och 4 barn dessutom.
   Haha, ja ibland blir man lite knäpp ändå, det brister emellanåt. För mig iaf.. Men man har det ju så bra jämfört med många ändå och jag skulle aldrig vilja byta mitt liv mot någon annans. Sen drar min man ett jättelass måste jag ändå säga, både med mat, tvätt mm, så jag är bortskämd med det när vi bägge är hemma. Det är de där gångerna han är borta hela dagar jag blir så slut. En extra bil & lite hundhjälp hade hjälp de dagarna, men det går.

   Kram på dig finaste, du slutar aldrig att inspirera och sprida kärlek med alla dina härliga bilder på både hem & familj.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.