MÖRKRET ÄR HÄR

tisdag, oktober 24, 2017 0 8

 

 

 

Gud vilken mörk & regnig dag, så deppigt.

Valentin hade sista fotbollsträningen och de fick avbryta tidigare då deras plan har dålig belysning och de inte såg nånting mot slutet. Råkallt & ösregn hela träningen dessutom, så verkligen hög tid för att sluta fotbollen för detta år..

På söndag slår vi om till vintertid och jag längtar inte, gör ni?

Blir det lika tråkig vinter som i fjol säger jag upp mig från Sverige haha, ständigt regnigt och grått, ingen snö och väldigt få soliga dagar hade vi på västkusten. Känns som att vi har en repris av det att vänta, buhuu. Verkar som östkusten har betydligt bättre väder över lag..?

Ingen feelgood från mig idag precis, sorry för det, ska försöka komma på mer positiva tankar.

 

 

Nu ska jag svara på några mail innan jag myser ner mig bredvid kärleken med en stor kopp te och fårskinnstofflor, mmm mmmyyyzzz…

Kramis & mysig kväll till er!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.