COGNACSBRUNA STOLAR TILL KÖKET

måndag, oktober 23, 2017 1 8

 

 

 

 

Hej på er!

VAB idag, denna murriga gråa dag. Myser och pysslar med min lilla loppa som fick huvudvärk och kräktes på kvällen igår, stackarn. Vet inte vad det är men hon är rätt så hängig.. tror inte det är magsjuka utan att hon kräktes för att hon hade så ont, för det kom bara en gång. Får vara hemma idag iaf.

 

Passar på att kika in och visa mina nya stolar till köket, lite mörka bilder men ljuset är bedrövligt såna här murriga dagar..

Jag har ju inte riktigt kunnat bestämma mig för vilka stolar vi ska ha då jag gillar flera olika stilar. Var inne på ljust grå pinnstolar med karm men kände samtidigt att jag verkligen vill ha något som är mjukt för rumpan (min är ju så benig så jag kan inte sitta på trästol alltför länge utan att få ont haha) och spanade då in stolen Forms från House Doctor som finns i både mörkt brun & konjaksfärgat konstskinn. Ganska bra pris på den men man vill ändå vara 100% säker på att den är rätt om man ändå ska lägga 4800:- på fyra stolar..

Så gissa om jag blev helt till mig i trasorna när jag såg dessa snarlika stolar för bara en bråkdel av priset!! Då kan man ju testa om man gillar dem och kränga vidare om man inte trivs med dem. Den större skillnaden är att benen inte är svarta vilket jag hade önskat då jag vill att de ska matcha underredet på bordet, dock är det inget problem då benen är superlätta att skruva av så jag ska spraymåla dem svarta, kalas!

Just nu finns dessa stolar på kampanj hos Jysk för bara 250:- st (här), ordinariepris är 399:-, så bara en tusing för fyra stolar!! Grymt bra.

Stolarna känns stabila och är riktigt sköna att sitta på (fick tummarna upp av resten av familjen), så jag tror de får stanna.

 

 

 

 

 

Fått hem min nya kökslampa ”Twice” också, gillar jättemycket, även om kloten var större än jag förväntat mig. Måste bara köpa en stickkontakt (varför får man aldrig med det till nya lampor nuförtiden??) och lampor så vi kan tända den hehe.

Lampan finns här.

 

Köket är inte riktigt färdigt än, väggklockan ska bytas ut och jag vill ha en härlig vintagematta under bordet. Sen funderar jag på om vi ska ha en ny fönsterbräda eller ej, den gamla rök vid fönsterbytet. Lite växter i fönstret vore ju trevligt, ser så himla kalt ut nu. Väggarna ska få sig en uppfräschning med, ett nytt lager vit färg.

Drömmer om ett riktigt stort kök, vårt är på tok för litet för min smak, fast ser mindre ut på bilderna än det är. Man kommer faktiskt runt bordet utan att behöva dra in magen haha.

 

 

Nu ropar Inez här, vi ska fortsätta pyssla.

Kram & ha en fin måndag!

8

1 Comment
 • Ekenäsliv
  oktober 23, 2017

  Hallå smulan!
  Såå himla fina stilar! Bryter verkligen av fint mot bordet.
  Vi ska med ha nya stolar till vårt matbord. Jag velar med. Har varit inne på typ Y-stolen blandat med Thonet typ… Å nu tycker jag de fina sammetsstolarna från Gubi bara är to die for… (finns säkert nån liknande till inte lika hysteriskt pris..)
  Lika bara att fundera lite till så man inte gör fel 😉

  Lampan var ju med gööörsnygg!
  Nu ska jag ta och krypa upp i soffan under filten, himmel vad ruggigt det är då..
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.