NYA PJUCK & HÖSTBUKETT

lördag, september 30, 2017 0 10

 

 

 

 

Tog bussen i förmiddags för en snabb repa på stan, skulle hämta ut ett paket på Åhlens bl.a, men så slank jag in på NK och köpte de där skorna jag funderat på ett tag. Inte roligaste skorna, men klassiska, snygga & inte så klappriga (gillar inte hårda klackar som låter högt när man kommer). Perfekta att ha på kontoret, vilket var tanken, men också till vardags och till fint. Allround-sko skulle jag säga och lagom hög klack.

Kommer från Rizzo & finns här.

 

 

 

 

 

Mitt emot NK på Fredsgatan ligger ju Bunches by Blomrum och där köpte jag med mig en bunt i farten, älskar såna blomsterkiosker.

 

 

 

 

Fint med lite piff i sovrummet, även om jag förmodligen kommer flytta blommorna till ett mer synligt ställe.

 

Fick med mig lite nytt till barnen hem också, behövs ju ständigt fyllas på känns det som..

 

 

Lite läskigt idag på stan faktiskt, med tanke på en viss demonstration som ni säkert inte missat att höra om, fy alltså, att folk kan gå runt och sprida hat på det sättet. No, let love rule!

Nu var jag på gott avstånd från detta och åkte dessutom hem tidigt igen, men det kryllade av poliser, och bara det ger en konstig stämning liksom.

 

Nu ska jag sprida lite lördagskärlek här hemma, ha en fin kväll hörni!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.