WRITE HERE WRIGHT NOW

lördag, augusti 12, 2017 0 8

 

 

 

För framtidsplanerna ↑

(anteckningsbok Lagerhaus)

 

 

Åh vad det är mycket tankar i mitt lilla huvud nuförtiden, det går varmt där inne kan jag säga. Har så mycket planer, vilket känns jättekul, men jag har lite svårt att sortera och veta hur jag ska strukturera upp de där planerna. Vet, låter hur flummigt som helst, men jag måste vädra lite. Så kul att gå tillbaka i bloggen om några år och se hur man tänkt, flummat och kanske genomfört, i min lilla dagbok, som bloggen ändå är på nåt vis.

 

 

Hur mår ni då?

Själv är jag sååå seg idag.. vilket kan bero på gårdagens grill med grannarna med en del Prosecco inkluderat. Himla trevligt och så värt lite betongkeps dagen efter. Nu drack jag ju inte mer än max 3 (champagne) glas med Prosecco, men så känslig som jag varit denna sommar så känns det dagens efter ändå.

Får väl gå ut i friska luften och se om jag piggnar till lite.

 

Kram & ha en fin lördag.

 

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.