LAST VACAYDAY

måndag, augusti 14, 2017 2 6

 

 

 

 

Snyft.. då var sommarsemestern slut för denna gång.. alltså herregud så fort det gick!

Igår var vi barnfria på kvällen då det varit studiedag på skolan idag, så de fick vara hos mamma & pappa på Hönö. Då passade vi på att cykla ner till stranden med en flaska prosecco för lite mys i solnedgången. Höstkänsla i luften, lite krispigt kallt sådär, men vi satt i lä och solen värmde gott (och bubblet med hehe).

 

 

 

 

 

Jaha, då har man överlevt första jobbdagen efter semestern då, pjuh! Jag satt mer eller mindre begravd i pappersarbete, blev nästan full i skratt när jag kom och visste inte vart jag skulle börja. I två veckor framöver ska jag göra tre personers jobb, hoppas jag pallar. Får väl jobba över lite antar jag.

S å n   h i m l a   t u r   att vi har Ibiza framför oss.. mmm, behöver mer ledigt.

 

Idag damp det ner två cyklopset till kidsen och jag har beställt lite sommarplagg på rea, såååå sugen på att börja packa redan! 17 dagar kvar..

 

 

Ny ska jag ut i vår bedrövliga trädgård lite haha, hoppas ni fått en fin start på nya veckan!

Kram

6
2 Comments
 • Frida G Svensson
  augusti 15, 2017

  jag har också börjat jobba igen så nu blir det till att höstpeppa massor!

  • Catta
   augusti 16, 2017

   Eller hur! Hoppas på lite sensommarvärme och mysiga utomhusdagar innan mörkret lägger sig totalt..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.