LÅNGEDRAGS VÄRLDSHUS

torsdag, juni 8, 2017 1 6

 

 

 

 

Förrätt

Ljummen sallad på vit- och grön sparris serveras med limehollandaise, friterad avokado, rostade pumpakärnor, sommartryffel och hyvlad pecorino

 

 

 

 

 

 

Varmrätt

Smörstekt torskrygg serveras med bouillabaissesås, sotad babyfänkål, minimorötter och smörkokta sommarbetor, färskpotatisecarssé smaksatt med dill, citron och gräslök samt friterad pilgrimsmussla

 

 

 

 

 

 

Dessert

jordgubbsemifreddo serveras med vaniljkokta rabarber, flädersorbet, vit chokladmousse, färska jordgubbar och rostad vit choklad

 

 

Igår var jag på Långedrags världshus & åt en himmelsk trerätters lyxlunch, vår årliga sommartradition med jobbet, otroligt gott!
Knäppte några pics med mobilen.
Den efterrätten var bland det godaste jag nånsin ätit, förrätten & varmrätten satt som en smäck i magen de med.
Dit får ni åka och äta om ni är i närheten!

 

 

Här har vi precis kommit hem från stan, pjuh så trött man blir.. Fixat pass i mitt nya namn & så fick vi shoppat lite smått med.

 

Nu ska jag trycka i mig lite vitaminer och hoppas på att bli lite piggare.
Kram
6
1 Comment

Lämna ett svar till Ekenäsliv Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.