SÖNDAGSHÄNGET

måndag, maj 22, 2017 0 3

 

 

 

Igår hade jag en mysig dag med min buddy Annica på stan, vi shoppade och strosade omkring och avslutade med en mumsig sallad på Storans soliga uteservering. Bästa The Barn gästar i köket denna sommar och de gör ju vansinnigt god mat. Jag tog en sallad med grillad flankstek & en stor stark (sjukt sugen på öl nuförtiden, B-vitaminbrist??)

Där satt vi och snattrade ett bra tag om ditt och datt och flabbade ohämmat, en sån där viktig boost man bara måste ha ibland.

 

 

Idag är det måndag och ny vecka!

Kort sådan dessutom, eller ja, min ser ut som vanligt i princip då jag alltid är ledig torsdagar men onsdag jobbar vi halvdag så lite extra blir det.

Sen ser jag såååå mycket fram emot helgen, roligheter minsann.

 

Kram på er!

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.