PHOTOSHOOT PÅ KLÄDESHOLMEN

lördag, maj 20, 2017 0 3

 

 

 

 

Idag har jag varit på photoshoot på Klädesholmen där Inez var med och fotades för ljuvliga klädmärket By Heritage igen. Dagen började ju stekhet med strålande sol, men framåt 13-tiden smög sig lite dis in för att sedan bli helt mulet i princip (solen tittade fram lite lätt då och då), sååå tråkigt! Men jag tror att grymma Minna fick till riktigt riktigt fina bilder ändå, eller jag vet det, hon är grym.

 

 

 

 

 

Dagens location ↑

 

Lite inne men mest ute på bryggan, så himla fin miljö.

 

 

Med mig denna gång hade jag min vän Jennie och hennes lille Jack, som också var med på plåtningen, de bor på Hönö så de hämtade upp oss på vägen. Mysigt att åka tillsammans allihopa i samma bil.

Nu är vi hemma igen, trötta som bara den och jag är sååå impad av alla barnen som var med, grymt tålamod för att stå framför kameran (inklusive pauser och klädombyten) under nästan 4 timmar.

 

Nu blir det en kall öl, mmm..

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.